Walter van Erkelens (1948) is geboren en getogen aan de Domeinenstraat in Mill. Hij is dit jaar 60 jaar lid van WSV Amicitia die dit jaar ook het 60-jarig bestaan viert.

In het L.O.M. radioprogramma Uitgewerkt is Walter zondag 17 februari te gast. Uiteraard gaat het over wandelen en Amicitia, maar ook over zijn werk als burger bij defensie. Vele jaren werkte hij o.a. op het Mob-complex in Mill.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.