Onlangs heeft Caroline Willems uit Wilbertoord het door haar gemaakte portret van DJ La Fuente persoonlijk aan hem overhandigd.

Caroline vereeuwigde deze internationaal bekende DJ (Jop Smeltzer) uit Eindhoven met acryl op leer, paneel & aluminium frame met de afmetingen 59 x 159cm. Caroline: “La Fuente brengt altijd een geweldige sfeer op het podium. Zijn enthousiasme heb ik zelf mogen ervaren, zijn positieve vibe werkt aanstekelijk en is erg inspirerend.” La Fuente reageerde zeer spontaan op het schilderij en was er erg blij mee.

Caroline Willems (1965), geboren en getogen in Wilbertoord, beleeft al sinds haar jeugd veel plezier aan tekenen en schilderen. Dit plezier werd een passie en daarom werden canvas, penselen en verf onderdeel van haar dagelijkse leven. De schilderijen van Caroline hebben duidelijk een eigen signatuur. De stijl is sereen, ingetogen en straalt klasse uit. Haar kleurenpalet kenmerkt zich vooral door aardse tinten. Caroline: “Deze kleuren zijn puur en harmonisch. Ik kies mijn kleuren intuïtief. De kleuren inspireren en stimuleren mijn fantasie”. Dit wil overigens niet zeggen dat andere kleuren niet voorkomen in haar werk. “Ik ben constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en als kleur dat kan brengen, zal ik niet nalaten iets met andere kleuren te doen”.

Carolines onderwerpen zijn breed, maar ze heeft zich in de laatste jaren vooral toegelegd op het schilderen van portretten. Caroline: “Gezichten van mensen, of die nu van beroemdheden of gewone mensen zijn, hebben me altijd al gefascineerd. Het schilderen van portretten is iedere keer weer een uitdaging. Het zijn dan de kleine dingen die het doen; de stand van de ogen, een kleine expressie in het gezicht, de emotie die een streek van het penseel kan overbrengen”. Caroline schilderde al vele portretten in opdracht, waaronder ook van overleden dierbaren. “Je laat je dan inspireren door het verhaal van de ander. Het is elke keer juist de uitdaging om met verf en kwast recht te doen aan de mens als persoon en vooral hun karakter.”

Check voor meer informatie ook haar website www.carolinewillems.nl.