Foto: Han Hopman

Kaas die je niet van je brood laat eten. Dat weet je al na de eerste hap. De volle, karakteristieke smaak van verse, rauwe melk proef je terug in onze Boerenkaas van de Barendonk. Een ambachtelijk streekproduct waar we stiekem best wel trots op zijn.

De kaas is verkrijgbaar bij ons op de boerderij (receptie landgoed), Bakkerij van Dijk in Beers, Bakkerij Verkerk in Langenboom en de kaaswinkel in Boxmeer. Ook zijn er al restaurants die hem op de kaart hebben gezet, zoals de Valkhoeve in Mill.

De Makers

Wij zijn Jan, Liesbeth, Ivo, Tessa en Jens Hermanussen. Ons melkveebedrijf hoort bij ons eeuwenoude familielandgoed de Barendonk in Beers. Maar de échte maker? Dat zijn natuurlijk onze dames in de stal. Onze Holstein-koeien leveren elke dag een topprestatie. We behandelen ze dan ook als topsporters. Een uitgebalanceerd dieet, voldoende lichaamsbeweging, frisse buitenlucht en een heerlik ligbed om uit te rusten. Zo kunnen zij doen waar ze goed in zijn: de lekkerste melk maken voor onze Boerenkaas.

Koeien kijken?

Je bent van harte welkom op Landgoed de Barendonk en ons melkveebedrijf. We hebben wandel- en fietsroutes, een speciale Koeienpadroute en zelfs een Koeienpad-app. Ook voor een rondleiding zetten we met liefde onze staldeuren open. We maken graag tijd voor onze bezoeker, dus we doen dit alleen op afspraak. Vraag ernaar bij de receptie op het Landgoed of neem contact met ons op.
Landgoed De Barendonk, Millseweg 13, 5437 NB Beers. Tel. 0485 - 316436 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.barendonk.nl/kaas