Lokaal Brabant wil graag uw lokale stem vertegenwoordigen in het Provinciehuis.

De kandidaten van onze partij zijn allen actief of hebben ervaring in de lokale politiek. Zij weten dus uit ervaring hoe belangrijk het is dat de lokale stem wel wordt gehoord op provinciaal niveau! De Provincie is er namelijk voor de gemeenten en haar inwoners, en niet andersom!

Lokaal Brabant is door persoonlijke ervaringen van de aangesloten politici en partijen er van overtuigd geraakt dat de grote landelijke, politieke stromingen steeds meer gevangen zitten in hun eigen denkwereld. Zij komen steeds verder af te staan van de gewone burger, doordat zij steeds meer vastgeroest raken in het ‘Haagse denken’ en in het rijksbeleid. Daarom hebben wij als lokale partijen onze lokale krachten gebundeld in Lokaal Brabant.

De kandidaten van Lokaal Brabant willen hun kennis en kunde vanuit de gemeentepolitiek graag inzetten om provinciaal voor u aan het werk te gaan. Door vanuit de gemeente te redeneren in plaats van vanuit de rijksoverheid, is Lokaal Brabant van mening een omwenteling in het politieke denken en besluiten te kunnen realiseren.

Lokaal Brabant staat voor:

  • Vertrouwen in en van de inwoners, instellingen en bedrijven.
  • Betrokkenheid middels de menselijke maat en streven naar kleinschaligheid.
  • Meerwaarde creëren voor onze samenleving door optimaal gebruik van lokale kennis en kunde.
  • Het laten uitvoeren van zoveel mogelijk taken op lokaal niveau, dicht bij de mensen.
  • Volledige financiële transparantie bij de besteding van belastinggeld (opcenten, oftewel de motor- en rijtuigenbelasting).

Lokaal Brabant is er voor u als inwoner, dichtbij en bereikbaar! Stem daarom Lijst 11: Lokaal Brabant.

Met hartelijke groet, Sjors van Kempen

Website: www.lokaal-brabant.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook: www.facebook.com/ProvincialeStaten/