Op woensdag 13 maart werd tijdens de jaarvergadering van Wandelsportvereniging Amicitia in Mill, voorzitter Walter van Erkelens in het zonnetje gezet omdat hij al 60 jaar lid is van Amicitia en inmiddels al 40 jaar actief is in het bestuur van de vereniging.

Als dank voor zijn intensieve betrokkenheid bij WSV Amicitia werd hij door de landelijke wandelbond KWBN onderscheiden met de Zilveren verenigingsspeld.

Walter is al lid van Amicitia sinds de oprichting van de wandelsportvereniging 60 jaar geleden. Van 1979 tot 2014 was hij secretaris van de vereniging en vanaf 2014 tot heden is hij de voorzitter van Amicitia. Al 40 jaar organiseert hij wandeltochten, beheert hij het clubhuis 'Op Goede Voet' en verzorgt hij verenigingsleden tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Bij dit alles heeft hij veel aandacht voor mensen met een verstandelijke beperking.

Kortom, een actieve verenigingsbestuurder waar de vereniging op kan bouwen en waar KWBN veel waardering voor heeft. En niet alleen KWBN maar zeker ook de leden van Amicitia, als blijk van waardering ontving hij van hen dan ook een herinneringsbord. Walter was hierdoor compleet verrast.

Ook de leden werden niet vergeten, voor hen is er een nieuw wandelshirt, een pen met inscriptie en een persoonlijke ledenpas van Amicitia.

Op 14 april organiseert Amicitia een jubileumwandeltocht vanuit clubhuis Op Goede Voet aan de Sportweg 13 in Mill. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze mooie wandeling. Zie voor meer informatie www.wsvamicitia.nl.