Door een foutje bij de gemeente Zeeland heet hij in officiële stukken Anthonis van Hout. Maar wij kennen hem als Adriaan.

Hij werd in 1939 geboren aan de Langstraat, gemeente Zeeland maar behorende bij Langenboom. Al voor zijn vijftiende jaar was hij aan het werk en na enkele korte werkverbanden kwam hij bij Philips in Uden terecht. Daar werkte hij uiteindelijk 42 jaar. Zondag 24 maart is hij te gast in het L.O.M. radioprogramma Uitgewerkt. Dan hoort u ook waarom Adriaan als voetballer bij SES Langenboom ooit overstapte naar de voetbalclub in Zeeland. Maar het gaat ook over muziek, de hondensport en tal van andere interessante zaken.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.