Het ouderinitiatief van de Stichting Tour Mill Lijn heeft in korte tijd geleid tot een warm en veilig onderkomen voor acht jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in Mill.

Lokaal betrokken

Een initiatief dat Pedro en Angela Klomp, eigenaren van het Millse financiële dienst kantoor Klomp Advies, nauwgezet heeft gevolgd. “Prachtig om te zien hoe deze ouders samen met de gemeenschap de schouders onder dit project hebben gezet met het resultaat dat men er nu kan wonen.”
Het grootste deel van de relaties van Klomp Advies woont binnen de gemeentegrenzen van Mill. “Als lokale onderneming vinden wij het belangrijk om iets terug te doen voor de samenleving lokaal ons dorp Mill ten overstaan van de klanten die het vertrouwen in onze dienstverlening hebben gesteld,” vertelt Pedro.

Donatie voor preventie

Pedro en Angela Klomp (makelaar en financieel adviseur) brachten een cheque mee van €5.000,- namens Klomp Advies en de coöperatie Nh1816 Verzekeringen met wie het kantoor veel samenwerkt voor verzekeringen van particuliere klanten. Samen met het bestuur van Tour Mill Lijn werd een mooie bestemming afgesproken voor deze donatie.
Voor de veiligheid van Demi, Lionne, Mitch, Wibe, Jaimy, Matthijs, Yenthe, Daan en Stijn zijn bouwkundige aanpassingen nodig in de vorm van een brandinstallatie, maar ook inbraakpreventie. Marius Verbruggen, die de cheque namens het bestuur in ontvangst nam: “We hebben al veel bereikt met onze Stichting, maar zijn ontzettend dankbaar dat het bedrijfsleven hier in Mill uit betrokkenheid een extra duit in het zakje doet.”

Klomp Advies

Tien jaar hebben Pedro en zijn vrouw Angela hun kantoor aan de Stationsstraat waar ze elke dag met 6 medewerkers klanten adviseren voor hun financiële zekerheid. Klomp Advies is een echt Mills kantoor dat naast de zorg voor hun klanten zeer betrokken is bij het welzijn van hun gemeente.

Coöperatie

Nh1816 Verzekeringen is een coöperatieve verzekeraar, die geen dividend verplichtingen heeft naar externe aandeelhouders. Jaarlijks vloeit een groot deel van de winst van de Noord-Hollandse verzekeraar terug in de samenleving door het steunen van projecten als Tour Mill Lijn samen met lokale advieskantoren.