Wie wil een kat overnemen? Het gaat om een kat die niet meer bij het betreffende adres kan verblijven. Het is een zwarte kater en hij loopt meestal vrijelijk rond bij de Kampweg in Mill.

De eigenaar kan hem niet houden vanwege een allergie. Voor contact: 06 86 15 13 62 mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op dinsdagavond 9 april a.s. wordt er bij Nia Domo St. Agathaplein 6 in Boekel weer een grote en gezellige baby- en kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden. Er zijn zo'n 100 kramen met 2e hands spullen. Openingstijden: 20.00-22.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis af te halen ongeveer 6 m3 zwarte grond; Melkweg 5a in Mill. Tel. 06 - 39 46 91 18.

Gezocht: iemand (bijv. Iemand die met pensioen is) die ruimte zoekt om bijv. Een pony of paar geitjes te laten lopen. Aangeboden: perceeltje van 300m2 tegen minimale kosten, locatie buitengebied Mill (richting Tongelaar). Info: 06-40919892.

Gratis af te halen: droge koemest met of zonder stro. Prima voor in uw tuin. Bel 06-34517333.

Krantenbezorgers gezocht: op zoek naar een leuke bijbaan? Onze verspreider is altijd op zoek naar extra bezorgers (vanaf 13 jaar) voor bezorging van De Neije Krant in de gemeente Mill en Sint Hubert. Belangstelling? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33.

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom.

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert
Bankrekening: NL94 RABO 0175233810