Bij Onderneemsterren, dé netwerkvereniging voor vrouwelijke zelfstandige ondernemers in Land van Cuijk, Maasduinen, Venray en Horst aan de Maas zijn nieuwe leden altijd van harte welkom.

Onderneemsterren is in 2003 ontstaan op initiatief van Rabobank Peelrand. De netwerkvereniging werd opgericht om het contact tussen vrouwelijke ondernemers in de regio Wanroij, Sint Anthonis en Vierlingsbeek te stimuleren. Na verloop van tijd werd de rol van de Rabobank kleiner en met ingang van 2006 staat Onderneemsterren volledig op eigen benen.

Anno nu waait Onderneemsterren als een frisse wind door Noord-Brabant en Noord-Limburg. Met 27 leden, verspreid over Land van Cuijk, Maasduinen, Venray en Horst aan de Maas.

Binnen ons netwerk ontmoet je vrouwelijke ondernemers van alle leeftijden en uit alle branches. Dat vinden wij belangrijk want juist dan kunnen we veel van elkaar leren en elkaar stimuleren. Onze kernwaarden zijn: samenwerken, leren van elkaar, professioneel en persoonlijk.

Wij hebben eens in de twee maanden een bijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn uiteraard gericht op vrouwen, maar altijd met een zakelijke blik. De ene keer zijn dat workshops, de andere keer een spreker, zoals medio april als Tineke Rensen (al bijna 30 jaar succesvol ondernemer) komt spreken over ‘Slim & Relaxed’ ondernemen. Tijdens een interactieve en soms confronterende lezing deelt zij haar ervaringen en tips over slim werken, tijd besparen en met meer richting en visie voor je bedrijf werken.

We sluiten de avond altijd af met een netwerkborrel. Na afloop is ons streven dat het weer een toegevoegde waarde heeft gehad zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. Wij krijgen enorm veel energie van de bijeenkomsten en gaan vol enthousiasme en met nieuwe ideeën de deur uit.

Onderneemsterren is een enthousiaste, actieve organisatie met een formule die werkt!

Ben jij een vrouwelijke ondernemer en wil je jouw netwerk uitbreiden, kijk dan eens op onze site: www.onderneemsterren.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om kennis te maken.