“Wij zijn er weer klaar voor,” aldus Tonny Hendriks uit Langenboom, bassist en medeoprichter van Bulldog-LT.

Na de splitsing begin vorig jaar besloten de vijf leden ieder hun eigen weg in te slaan. Dit wil echter niet zeggen dat dit het einde was van de roemruchte rockband. Want Tonny, die naast bassist ook zanger is, ging samen met Willy Daamen (zang en slaggitaar) op zoek naar nieuwe muzikanten. Er daar zijn ze goed in geslaagd!

“Want Lex van der Flier op drums en Hein van de Kamp leadgitaar zijn de nieuwe medemuzikanten,” vertelt Tonny. “Ondertussen hebben we weer een compleet repertoire, bestaande uit onder andere de bekende oude Bulldog liedjes zoals van Gary Moore, The Cream, Jimi Hendrix, Thin Lizzy bij elkaar weten te brengen. De eerste optredens zijn al in de planning, dus dat gaat helemaal goed komen.”

De "nieuwe" Bulldog wil straks ook akoestisch aan de slag onder de naam Bulldog-Up. “Dat staat voor unplugged, waarbij we dus liedjes in een akoestisch jasje gaan spelen. Ook hebben we momenteel de beschikking over 2 complete PA installaties. Een actieve 750 watt set voor akoestische optredens en de oude Bulldog PA met het ouderwetse vette geluid is ook in ons bezit. Dus alle reden om de toekomst positief in te zien.”