Enkele weken geleden is de SwomWensBus onthuld en in gebruik genomen. Na wat strubbelingen, de zogenaamde aanloop probleempjes, onvoorziene dingen en enkele ritaanpassingen is de SwomWensBus niet meer weg te denken uit het gemeentelijke Millse straatbeeld.

Zorgboerderij de Horst en Dagbesteding De Wester hebben zeer tevreden cliënten en deze vinden het fijn om met de SwomWensBus te worden vervoerd. Positieve berichten en boodschappen krijgen de chauffeurs en bestuursleden. Dit geeft eenieder een heel tevreden en voldaan gevoel en hoor je “hier doen we het voor”.

Mocht u (ouderen en mensen met een beperking van de gemeente Mill en Sint Hubert) vervoer nodig hebben binnen de gemeente Mill en Sint Hubert en gebruik willen maken van de SwomWensBus dan kunt u contact opnemen met de coördinator. Deze is te bereiken op telefoonnummer 06-83329484.

Dit project heeft men kunnen realiseren met ondersteuning en financiële bijdragen door fondsenwerving en sponsoren met dank aan Nationaal Ouderen fonds, VSBfonds, SWOM, Rabobank, Boudewijn van Gorp Stichting, Toon Heesakker Stichting, Projecten in Nederland, ING Nederland Fonds, Gemeente Mill en Sint Hubert, Nici Koffie & Automaten, Sociom, Zorgboerderij de Horst, Tillemans Groep, PaneelPlus, van Lanen elektro- en installatiebedrijf, Notarissen Kersten & Wilhelm, Nubé Hydraulics, Top Beveiliging, Albert Heijn, JBL Steigerverhuur, Teun Arts Meubelen, Klomp keukens en Interieurbouw.