Een van de activiteiten is het Jeugd Hobby Centrum.

Mensen zijn altijd bang geweest voor de toekomst. Waarom? Omdat je nu weet wat je hebt, en je geen idee hebt wat er komen gaat.

De jaren ’60 lijken zo gezellig. Toch waren mensen destijds ook bezorgd over de toekomst. Toch is er iets veranderd. De ontwikkelingen gaan op dit moment zo ontzettend snel, dat het haast niet meer is voor te stellen hoe de wereld er over 20 jaar uitziet. Laat staan over 50 jaar.

Stoommachines en treinen hebben een wereld gecreëerd waarin een vruchtbare voedingsbodem ontstond voor de ontwikkeling van de computer. Computertechnologie werd een voedingsbodem voor een wereldwijd netwerk. Dit netwerk voedde mobiele telefonie, wat op zichzelf een platform was voor de smartphone die onze levens op dit moment zo verandert. We bouwen voort op wat we hebben. Slimmere computers helpen ons indrukwekkende ontdekkingen te doen. Er worden enorme slagen gemaakt, en elke innovatie heeft de mogelijkheid om ons leven (en die van miljarden anderen) opnieuw te verbeteren en veranderen. Gekke wereld.

Zijn er nog plekken waar alles normaal is? Ja in Mill bij het Senioren Hobby Centrum, daar zijn mensen nog met een hamer - verfkwast - potlood - naaimachine – schaar bezig – geen innovatie, geen computertechnologen. Nee gewoon jij en ik die nu kunnen leven-hobbyen in een wereld die te begrijpen is.

Wil jij ook bij zo organisatie? Inschrijven is nu mogelijk voor het nieuwe seizoen start 2 september. Even bellen/mailen Ans Bardoel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. meer info: www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl.