Onlangs werden de Millse Solo danseressen, Britt en Richelle beide Nederlands Kampioen Garde dans. Britt In de leeftijdscategorie 12 tot 16 jaar en Richelle danste de meeste punten bij elkaar in de categorie 16 jaar en ouder. Beide danseressen dansen bij DV Dance Action en komen uit in de hoogste categorie (Ere divisie).

Het Open Nederlandse Kampioenschap van DFN (Dance Federation Netherlands) kent deelnemers uit Nederland, België en Duitsland.

Een vervelende knieblessure zorgde ervoor dat Britt de start van het dansseizoen moest missen inclusief de 2e en 3e wedstrijd. Maar eenmaal voldoende hersteld wist ze haar Belgische concurrenten voor te blijven en voldoende punten bij elkaar te dansen om ook op het ONK als 1e te eindigen en een startkaart voor het EK te behalen. De 2e en 3e plaats werden door de Belgische danseressen bezet. Met deze prestatie mag Britt zich voor de 3 keer Nederlands Kampioen noemen.

Indrukwekkend was ook de prestatie van Richelle. Al jaren danste Richelle in de gardegroepen van DV Dance Action, maar begon 3 jaar geleden als solo danseres. Alleen met eindeloos trainen op lenigheid en conditie en een tomeloze inzet kan dit resultaat behaald worden. Omdat de kwaliteiten van de danseressen in deze categorie dicht bij elkaar lagen werd het een spannend dansseizoen. Daarnaast was de sfeer tussen de danseressen erg goed, ze gunden het elkaar enorm om te winnen maar uiteindelijk is er maar 1 winnaar. Ook Richelle behaalde een startkaart voor het EK welke plaats vindt op 1 juni in Merseburg (Dld).