Foto: Cockie Kremers

Daan Ebskamp (25 jaar) en Niels Fliervoet (26 jaar) zijn sinds 2013 actief met D&N Automotive.

In eerste instantie waren zij te vinden aan de Schoolstraat in Mill. “Maar door de groei van ons bedrijf moesten we op zoek naar wat anders. En dat vonden we hier aan de Houtzagerijstraat 16.” D&N Automotive is een compleet autobedrijf waar men terecht kan voor aanschaf, onderhoud, reparatie en APK keuring van alle merken en modellen auto’s.

Begin

Daan en Niels zijn geboren en getogen in Wijchen. Niels: “We zijn al vele jaren bevriend. Alle 2 hebben we een technische opleiding en zijn we geïnteresseerd in auto’s en motoren. Al vanaf dat we achttien waren, zijn we als hobby regelmatig wat gaan doen op het gebied van in- en verkoop van auto’s. Daan werkte bij een bedrijf dat aan de Schoolstraat bij Jan Cornelissen zat. Toen daar een loods te huur kwam, besloten we samen D&N Automotive te beginnen en zo van onze hobby ons werk te maken.”

Basis

Onderhoud, reparatie en APK keuringen is de basis van het bij BOVAG aangesloten D&N Automotive in Mill. Daan: “Allebei werken we qua onderhoud en reparaties aan auto’s van onze klanten. Door gebruik te maken van moderne technieken en apparatuur, kunnen we dit doen voor alle merken en modellen.” Niels vult aan dat ze ook op het gebied van elektrische auto’s steeds meer kennis in huis hebben. “Dat is toch uiteindelijk de toekomst, dus we verdiepen ons daar nu al in via cursussen en instructies vanuit onze leveranciers. Zo kunnen we ook bij de verkoop van auto’s de juiste adviezen en informatie geven.”

In- en verkoop

Want in- en verkoop van alle merken auto’s is een andere belangrijke activiteit van deze twee enthousiaste ondernemers. “Gemiddeld hebben we hier zo’n 20 auto’s staan. Qua prijs variërend, zodat we zowel voor de beginnende autobezitter wat hebben als voor mensen die wat meer kunnen besteden.”
Daarnaast krijgen ze ook regelmatig het verzoek om voor een klant op zoek te gaan naar een andere auto. “We zijn lid van diverse autoplatformen, waardoor we kunnen zoeken in een groot aanbod occasions in binnen- en buitenland. Op die manier kunnen we meestal wel vinden wat onze klanten zoeken. Maar ook verkopen we zelf op die manier auto’s. Onlangs kwam nog iemand vanuit Sneek om hier in Mill een auto te kopen.”

D&N Automotive is op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur geopend. “Op afspraak kunnen klanten ook in de avonduren en in het weekend hier terecht. Als men even belt, een appje of mailtje stuurt, dan plannen we het in.”

D&N Automotive
Houtzagerijstraat 16
Mill
0485 - 34 61 08
06 55 24 35 71
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dnautomotive.nl