Jan van Rooy (1947) sloot op 1 mei 2019 officieel de deuren van zijn kapsalon aan de Leeuwerikstraat in Mill. Al een aantal jaren werkte hij wat minder, maar sinds 1 mei is hij helemaal gestopt.

Hoe hij in dit vak terecht kwam, de snelle groei van de kapsalon en klantenkring, welke hobby’s Jan zoal had en heeft en meer, hoort u zondag 2 juni tussen 09.00 uur en 10.00 uur. Want dan is Jan te gast in het L.O.M. radioprogramma Uitgewerkt.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.