Nu 50% korting op het lidmaatschap

De zomerperiode is het ideale moment om tot rust te komen. De Bibliotheek biedt inspiratie voor een geslaagde vakantie.

Met onze abonnementen geniet je van boeken, luisterboeken, e-books, tijdschriften en nog veel meer. Een lidmaatschap van de Bibliotheek is nu wel heel voordelig; tot eind augustus ontvangt ieder nieuw lid 50% korting op een jaarabonnement. Ben je al lid van de Bibliotheek? Attendeer je vriend(in) op deze actie en ontvang zelf ook 50% korting. Kijk voor meer informatie op www.biblioplus.nl/zomerlezen.

Ik ga op reis en neem mee...

Vertrek je binnenkort op reis? Bij BiblioPlus vind je naast de meest recente toptitels ook reisgidsen, vakantieplanners, fotoboeken en reisverhalen over nabije en verafgelegen vakantieoorden. Zoek je het deze zomer dichter bij huis? In de bibliotheek vind je gidsen en kaarten voor wandeltochten of fietsroutes in de mooiste streken en steden in eigen land.

Eindelijk tijd voor je hobby’s...

Ben je gepassioneerd wijnproever, biologisch of decoratief tuinier, wielersportfanaat? In de bibliotheek vind je boeken en tijdschriften over jouw favoriete bezigheid. Kook je graag of zoek je tips voor pasta’s of tapas? Geen probleem!

Probeer ook eens een luisterboek!

Een luisterboek is een ideale manier om te ontspannen en te genieten van een mooi verhaal. Luisteren terwijl je onderweg bent in de auto, trein, vliegtuig, op de fiets of tijdens een wandeling. Wij bieden een snel groeiende collectie luisterboeken te leen aan. In onze handige luisterboekenapp heb je altijd toegang tot inspirerende verhalen, waar je ook bent.

De Plus van BiblioPlus

Onze Bibliotheken bruisen het hele jaar door van de activiteiten. Als lid heb je altijd 2,50 korting op betaalde activiteiten.

Wat je deze zomer ook doet: elke vakantie begint en eindigt in de bibliotheek!