Foto: Guus Fonteijn

In het informatie programma van de SWOM bij de LOM van vrijdag, 7 juni heeft Elly Meijnders een gesprek met Guus Fonteijn en Anco Bloemendal over de organisatie van de rolstoelwandeling op donderdag 13 juni.

De wandeling voert dit jaar langs de oevers van het Peelkanaal in Mill en eindigt in City Resort, waar een mooi entertainment programma wordt aangeboden met drankjes en hapjes.

De uitzending van vrijdag, 7 juni begint om 11.00 uur en wordt herhaald om 17.00 uur. Bovendien kan deze beluisterd worden via uitzending gemist bij de LOM of een hele week daarna via www.swomill.nl

Onderwerpen voor deze informatieve radio uitzendingen kunnen door iedereen worden ingebracht bij Arnold van Oorschot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0486-424221 of bij Elly Meijnders, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0485-455313. Zij zijn beiden lid van de werkgroep Infoblok van de SWOM die deze uitzendingen verzorgt.