Foto: Cockie Kremers

Het is mogelijk een record qua deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse uit de gemeente Mill en Sint Hubert. Maar liefst 140 wandelaars uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord beginnen op dinsdag 16 juli aan de 103e editie.

Stichting Activiteiten Mill (SAM) nam in 2004 het initiatief om shirts aan te bieden aan de inwoners van deze gemeente en sinds die tijd was er nooit dat hogere aantal. In 2018 waren het 112 inwoners die aan deze Vierdaagse begonnen, 104 inwoners liepen hem uit.

Poloshirts

Ook dit jaar kunnen alle Vierdaagse-deelnemers uit onze gemeente weer een mooi poloshirt bestellen. Stichting Activiteiten Mill, Ontdek Mill en De Neije Krant sponsoren deze aan wandelaars uit de gemeente Mill en Sint Hubert. Aanvragen van een poloshirt kan tot 8 juni. De officiële uitreiking is vrijdag 5 juli om 19.30 uur in café Royal aan de Kerkstraat in Mill.

Deelnemers 2019

  • Mill: 76 deelnemers (41 mannen, 35 vrouwen)
  • Langenboom: 29 deelnemers (11 mannen, 18 vrouwen)
  • Sint Hubert: 20 deelnemers (11 mannen, 9 vrouwen)
  • Wilbertoord: 15 deelnemers (8 mannen, 7 vrouwen)

Aanvragen poloshirt

De poloshirts zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en XXL, voor heren is er tevens een XXXL maat te bestellen. Voor elke deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse uit de gemeente Mill en Sint Hubert is een poloshirt gratis beschikbaar. Wilt u meerdere shirts of loopt u niet mee met de Vierdaagse maar wilt u gewoon graag een dergelijk shirt hebben, dan zijn deze a 15,- euro te koop. Geef ook dat dan door voor 8 juni via tel. 0485-325634 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..