Motor Toer Club Efkes Weg uit Sint Hubert is opgericht op 1 juli 2009. Dit jaar vieren we ons 10 jarig jubileum.

Wij rijden per jaar ca 7 ritten, organiseren een weekendje weg voor de leden, houden een feestavond voor de leden, en na de laatste rit sluiten we het seizoen af met de leden en hun partners. Verder organiseren we eens per jaar een leuke en leerzame trainingsavond voor de leden.

Bij onze club is het merk of type motor niet van belang. Wel van belang is het rijgedrag op de weg. Wij rijden in 1 groep onze ritten. Daarbij is het van belang dat iedereen binnen deze groep zich keurig aan de verkeersregels houdt. Voor stuntmannen/-vrouwen is binnen onze club geen plaats.

Bij onze club willen wij dat een ieder zich op zijn/haar gemak voelt. Of je nu al jaren motor rijdt, of pas dit jaar je rijbewijs hebt gehaald.

Rij jij wel motor, maar ben je nog geen lid van een motorclub? Wil je eens een rit meerijden? Dat kan. Je hoeft bij ons geen lid van de club te zijn om mee te kunnen rijden met een rit. Wel vragen we daarvoor een kleine vergoeding van €5,00.

Op zondag 14 juli is er weer een rit met de club. Wil je mee rijden? Je bent altijd welkom. Je hoeft je niet van te voren aan te melden. De start van de rit is bij café Difference aan de Pastoor Jacobsstraat 51 in Sint Hubert. Vanaf 09.30 staat de koffie klaar. Om 10.00 uur vertrekken we.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.efkesweg.nl. Daar vind je onder de agenda alle ritten die dit jaar gereden gaan worden.

Voor €30,00 per jaar kun je lid worden van de club. Als lid mag je mee met het weekend weg, de feestavond en bij de trainingsavond/dag aanwezig zijn.

Hopelijk tot ziens bij een van onze ritten.

Voor vragen mag je ook bellen: 06-20035777.

Remco Huibers
Voorzitter MTC Efkes Weg
Sint Hubert