De zeven specialisten van het Hobby Reparatie Centrum Mill - Hoogstraat 17 staan weer klaar voor u op vrijdag 28 juni. Dan even niet in: juli-aug gesloten, we zijn weer actief vrijdag 27 september.

Zijn er problemen met kleding, meubels, elektrische apparaten, gebruiksvoorwerpen en speelgoed we proberen dit voor u te repareren.

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Reparatiekennis verdwijnt snel. Mensen die deze praktische kennis nog wel bezitten, worden door de maatschappij niet altijd even hoog gewaardeerd. De doelstelling van het Hobby Reparatie Centrum is om de duurzaamheid in onze samenleving te bevorderen en bij te dragen aan het vergroten van de samenwerking tussen burgers in Mill e.o

Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Hobby Reparatie Centrum wil daar verandering in brengen. Spullen worden langer bruikbaar gemaakt en hoeven niet te worden weggegooid. Maar bovenal wil het Hobby Reparatie Centrum laten zien dat repareren leuk is, en vaak niet al te moeilijk. Het initiatief is ook bedoeld om dorps-buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen en hen te laten ontdekken dat er veel kennis en praktische vaardigheden in de eigen buurt aanwezig zijn zonder dat men dat van elkaar weer.

Door het repareren te promoten, wil het Hobby Reparatie Centrum bijdragen aan het verkleinen van de afvalbergen. Een ieder is welkom, geen leeftijd grens, men hoeft geen lid te zijn van het Senioren Hobby Centrum of welke andere organisatie.

Voor de reparatie vragen wij een kleine vergoeding van € 2,50. Garantie vooraf wordt niet gegeven. Voor meer informatie even bellen naar Cris Kuppen T: 06.83551775.

Zie verder www.seniorenhobbycentrum.nl - www.jeugdhobbycentrum.nl.