Het toeristisch en recreatief platform Ontdek Mill gaat een verjaardagskalender uitbrengen. Op die kalender is ruimte voor 12 foto’s.

Beschikt u over foto’s gemaakt in de gemeente Mill en Sint Hubert die een plekje verdienen op deze kalender? Stuur ze dan nu in. Dat kan door ze in hoge resolutie (via bijvoorbeeld wetransfer) te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle ontvangen foto’s worden gepubliceerd op Facebook en Instagram. Bezoekers van deze social-mediakanalen kunnen ook hun voorkeur aangeven, welke 12 foto’s uiteindelijk op de Ontdek Mill verjaardagskalender zouden moeten komen. Foto’s worden met naam van de fotograaf geplaatst.

Let op, bij het insturen van een foto gaat men akkoord met het gegeven dat deze foto’s door Ontdek Mill gebruikt mogen worden voor verwerking ter promotionele doeleinden.

De kalender is later dit jaar voor iedereen te koop. Ook is deze Ontdek Mill verjaardagskalender uiteraard een mooi eindejaarsgeschenk voor medewerkers en relaties. Meer weten? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en like de Facebookpagina van Ontdek Mill.