Foto: Cockie Kremers

Vrijdagavond 5 juli waren in café Royal in Mill veel deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse aanwezig. Daar werd namelijk de uitreiking van poloshirts aan wandelaars uit de gemeente Mill en Sint Hubert gehouden.

Net als al diverse voorgaande jaren, stelt Stichting Activiteiten Mill, De Neije Krant en Stichting Ontdek Mill poloshirts beschikbaar. Ruim 100 wandelaars uit onze gemeente vroegen een shirt aan. Totaal zullen er 140 wandelaars uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord op dinsdag 16 juli aan deze Vierdaagse beginnen.

1e shirt

Het eerste shirt werd door Bart van Hees (voorzitter Ontdek Mill) en Corné Kremers (voorzitter Stichting Activiteiten Mill en redacteur van De Neije Krant) overhandigd aan Leo Josemanders. Leo loopt de Vierdaagse voor de 11e keer en voor de 3e keer voor Matchis. Hiermee wil hij geld inzamelen voor extra werving stamcel-donoren om mensen met kanker beter te kunnen helpen. Ook zijn vrouw Annie heeft beenmergkanker en dat is voor Leo een extra reden zich voor Matchis in te zetten.