Foto: Cockie Kremers

Aan de markt in Mill wordt hard gewerkt aan het Maaslandblok. Naar verwachting zal dit complex met appartementen en winkelruimtes medio december worden opgeleverd.

Hema, Terstal en Kruidvat zullen naar deze nieuwe ruimtes verhuizen. Naar verluid komen er meer nieuwe winkels naar het marktplein, maar dat hebben we als redactie van De Neije Krant - inmill.nl nog niet officieel bevestigd kunnen krijgen. Hierover kregen we vragen en vandaar dat we een speurtocht hebben opgezet naar het hoe en wat. Maar we blijven uiteraard alert op ontwikkelingen.

Kruidvat

Wel weten we ondertussen dat het huidige Kruidvatpand aan de markt na de verhuizing van het Kruidvat een nieuwe invulling zal krijgen. In een deel van dit pand komt True Beauty uit Mill. “Wij krijgen de voorkant voor ongeveer 130 vierkante meter,” vertelt Trudi van Leuken uit Mill van True Beauty. “We zijn een schoonheidssalon voor huidverbetering en wellnessbehandelingen, medische pedicure en permanente make-up. Deze behandelingen zijn te boeken op afspraak van maandag tot en met zaterdag.”

Op vrijdag en zaterdag is het winkelgedeelte open. “en wat heel uniek is voor de omgeving, hier komt een wenkbrauwenbar waar men zonder afspraak kan binnenlopen om de perfecte wenkbrauwen te shapen of te verven met henna zodat ze een aantal weken mooi van kleur blijven. Een beetje te vergelijken met een barberstation voor mannen wordt de wenkbrauwenbar the place to be voor vrouwen.”

Naast de wenkbrauwenbar komen er voor de verkoop producten voor huidverbetering, huidverzorging en wellness.