De vakantie zit er voor het zuiden bijna weer op. Het koor De Straetlappen is weer klaar voor het nieuwe zang seizoen, velen zijn nog lekker aan het genieten van de heerlijke zomervakantie.

Maar toch gaat het sneller voorbij dan je denkt. Over 3 weken beginnen de scholen, voor velen ook weer een nieuwe frisse start.

Zo ook voor de verenigingen sportclubs enzovoort. Voor de Straetlappen staat de eerste repetitie alweer gepland op 21 augustus, dan worden alle mooie liedjes weer uit de map gehaald en gaan zij er weer zoals altijd helemaal voor. Het genre is in de loop der jaren wel grotendeels veranderd van echte smartlappen naar mooie levensliedjes. Er staan al veel nieuwe op het repertoire.

Het is altijd weer een gezellige avond op de repetitie iedereen gaat met een lach op het gezicht weer naar huis. De repetities worden ook goed bezocht omdat er alweer aardig wat optredens aan staan te komen. Het eerste optreden is al heel snel op 25 augustus. Dan is er in Velp een groot dorpsfeest waaraan de Straetlappen hun medewerking verlenen.

Denkt u nou als u dit leest dat wil ik wel is horen en zien, kom dan eens naar één van de optredens of naar een repetitie avond. De repetities zijn eens in de twee weken in City Resort aan de Hoogveldseweg 1 in Mill op de woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. U kunt zo binnenlopen en als u wilt kunt u al direct meezingen, u bent van harte welkom.