De grote vakantie loopt weer op zijn eind. Volgende week starten de kinderen weer aan een nieuw schooljaar.

Voor de meesten een leuke uitdaging maar er zijn ook flink wat kinderen waar dit een hoop spanning en stress met zich mee brengt. Te veel veranderingen, zich niet op hun plek voelen in de klas en niet weten wat ze te wachten staat. Ze krijgen er buikpijn van.

Hoe zou het zijn als het in balans brengen van het energetisch systeem van je kind door middel van magnetiseren ze een stukje rust en zelfvertrouwen kan brengen en dat ze dan met een geruster gevoel de drempel van de nieuwe klas overgaan?

Tijdens een sessie liggen ze op de behandelbank met de kleren aan en kan er gezellig gekletst worden. Papa of mama kan er bij blijven als ze dat graag willen. Ik leg mijn handen op een aantal plaatsen op het lichaam en het voelt soms een beetje gek, maar bijna alle kinderen zeggen dat zich na afloop een stuk beter voelen. Vaak hoor ik na een paar dagen terug dat het kind vrolijker is en lekkerder in zijn vel zit.

Is dit voor jouw kind ook een bijdrage om het schooljaar beter te starten of heb je nog vragen? Ga naar www.goedinjeenergie.nl of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0485-455747.