Bij FysioSupport heeft iedere fysiotherapeut zijn eigen specialisatie. Dankzij de wetenschappelijke ontwikkelingen wordt er steeds meer bekend over welke behandeling bij welke aandoening het beste resultaat heeft.

Om goed up-to-date te blijven over deze ontwikkelingen is specialisatie belangrijk. Bij FysioSupport heeft iedere fysiotherapeut, na de opleiding fysiotherapie, een vervolgopleiding gevolgd.

Daarnaast wordt actief geparticipeerd binnen diverse netwerken, zoals het schouder-, rug- en knienetwerk. Dit houdt in dat men bij- en nascholingen volgt en er nauw contact is met diverse disciplines zoals huisartsen en orthopeden. Op deze wijze kan de meest efficiënte zorg geleverd worden voor iedere klacht. Soms zijn klachten dermate complex dat specifieke kennis nodig is om tot een oplossing te komen.

Wilt u graag weten of er voor uw klacht wellicht een oplossing is, dan kunt u gratis langskomen tijdens het inloopspreekuur, iedere maandag van 18.00-19.00 uur. Of u kunt een afspraak maken bij een fysiotherapeut; de secretaresse zal aangeven welke fysiotherapeut gespecialiseerd is in uw klacht. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0485-470166 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FysioSupport is te vinden aan de Hoogveldseweg 1 in Mill.