Ook dit jaar zoekt de gemeente Mill en Sint Hubert weer Keukenbazen die namens de gemeente mee willen doen aan de leukste en spannende kinderkookwedstrijd van het jaar. Gaat het team van Mill en Sint Hubert weer winnen dit jaar? Als het aan ons ligt wel!

Zit jij volgend schooljaar in groep 7 of 8, dan mag jij dit jaar meedoen. Maak een keukenbazenteam met twee tot drie kinderen en bedenk samen een recept voor een lekker hoofdgerecht met voornamelijk lokale producten. Dit zijn producten die in de gemeente Mill en Sint Hubert of in de regio worden verbouwd of gemaakt. Om je aan te melden voor de wedstrijd, stuur je jouw teamrecept vóór 22 september naar de Keukenbazenorganisatie via www.keukenbazen.nl. Op deze site vind je ook de spelregels en een overzicht van winkels/bedrijven waar je terecht kunt voor lekkere producten uit de buurt.

Volg ons op Facebook

Wil jij extra kans maken op de winst én op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Volg dan het evenement “Keukenbazen Mill en Sint Hubert” op Facebook. Daar plaatsen de chefkok Monique (Mo) en de winnaressen van Mill en Sint Hubert 2018 Marly, Chiara en Lotte na de zomervakantie leuke filmpjes. In deze filmpjes krijg je tips en tricks waardoor jij straks nog beter voorbereid bent. Wist jij bijvoorbeeld al dat een hoofdgerecht altijd minimaal drie smaken moet hebben?

Data vrijhouden

Als je mee wilt doen moet je natuurlijk wel een paar dagen reserveren in je agenda. Op 25 september om 15.00 uur wordt voor alle Keukenbazen uit Mill en Sint Hubert de ‘Keukenbazen Quiz’ georganiseerd. Een leuke en uitdagende quiz over koken en eten. Het team dat opgeteld de meeste punten haalt voor zowel de quiz als het recept mag naar de Mega Live Kookbattle in Den Bosch op zaterdag 5 oktober. Daar strijden alle winnende teams van de gemeenten voor de titel Keukenbazen 2019. Op woensdag 9 oktober ga je gezamenlijk eten en volgt de spannende prijsuitreiking…

Doe je mee?

Verzin dan nu alvast een lekker recept en schrijf je uiterlijk 22 september in. In het nieuwe schooljaar krijg je nog een officiële uitnodiging voor de quiz.