Hobby schilderen

Wanneer je voortdurend aan iets denkt, er veel voor over hebt, tijd, geld, moeite, inspanning, een opleiding volgen, dan kun je dat wel een passie noemen.

Een passie overstijgt een hobby. Een hobby is een vrijetijdsbesteding waar je plezier aan beleeft. Een passie is iets waar je zo vaak mogelijk mee bezig bent, een passie beheerst een groot deel van je leven

Een hobby krijg je door ernaar te zoeken, door het bij een ander te zien of door erover te horen, een hobby doe je naast je normale leven. Een passie heb je, voel je en beleef je, een passie is je leven, je wil en kan niet meer zonder. Een hobby en een passie komen vaak ook samen, zoals je passie is muziek en je hobby is gitaar spelen, een passie komt vanuit je hart, terwijl een hobby meer een goed gevoel geeft. Hobby is iets wat je graag doet, veelal een bezigheid met anderen. samen bloemschikken, creatief ( textiel) ,koken, glas in lood, koperbewerking, modelbouw, schilderen of een taal leren enz.

Wist u dat “passie en hobby” te vinden zijn bij het Senioren Hobby Centrum in Mill. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Interesse? Hier gaat een nieuwe wereld voor u open. Bel of mail Ans Bardoel leden administratie 06-34484961 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl.