Kunstwerk Storm kreeg in 2018 de meeste stemmen. (Foto: Cockie Kremers)

Nog tot eind september kunt u ruim 30 kunstwerken bewonderen tijdens de Kunstroute 2019 van Ontdek Mill. Dit jaar is deze route van zo’n 12 kilometer te vinden in en rond Sint Hubert.

Na de Kunstroute worden alle kunstwerken door de werkgroep weer weggehaald, maar 1 van de werken krijgt een bijzondere plek aan de Hoogstraat / Hoogveldseweg in Mill waar deze een jaar lang zal blijven staan. En u kunt (mee)bepalen welk kunstwerk dit zou moeten zijn.

Het kunstwerk met de meeste stemmen was in 2018 STORM. Het kunstwerk gemaakt door Harrie Relou, Martien Straatman en Loes Relou staat sinds eind september 2018 bij het Peelkanaal aan de Hoogstraat / Hoogveldseweg bij City Resort in Mill. Dit kunstwerk zal dus eind september vervangen worden door het kunstwerk van de Kunstroute 2019 met de meeste stemmen.

Stuur een mailtje met de titel van het kunstwerk van uw keuze, met omschrijving van het waarom naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit voor 15 september.