Bron: Google Maps

“Lokaal Actief en Betrokken” in de gemeente Mill en Sint Hubert is een magazine-krant waarin clubs, stichtingen, instellingen en organisaties die actief zijn in onze gemeente de aandacht op zich kunnen vestigen.

Deze uitgave verschijnt in een oplage van 6000 exemplaren en zal (als alles volgens plan verloopt) medio oktober 2019 huis aan huis verspreid worden. Daarnaast worden er op diverse plekken stapeltjes exemplaren neergelegd, zodat deze door belangstellenden meegenomen kunnen worden. Digitaal zal deze uitgave geplaatst worden op www.lokaalactief.nl.

“Lokaal Actief en Betrokken” in de gemeente Mill en Sint Hubert is een uitgave die ideaal is voor iedereen die wil weten wat er zoal in onze gemeente te beleven is. Dit speciaal voor inwoners die op zoek zijn naar een (nieuwe) hobby of tijdverdrijf. Zowel clubs, verenigingen, stichtingen als bedrijven kunnen hun diensten en producten die aansluiten bij het karakter en doel van “Lokaal Actief” in deze uitgave op laten nemen. Dat kan via een redactioneel artikel met foto en of logo. Denk hierbij ook aan gemeenschapsaccommodaties, sport- en muziekverenigingen, activiteitencommissies en clubs, verenigingen en stichtingen op sociaal, maatschappelijk en cultureel gebied.

Belangstellenden die ook hun diensten, producten en of activiteiten via “Lokaal Actief” onder de aandacht willen brengen, kunnen voor meer informatie mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

“Lokaal Actief” in de gemeente Mill en Sint Hubert is een uitgave van Stichting huis aan huiskrant gemeente Mill en Sint Hubert, uitgever van De Neije Krant.