Elektro-Installatiebedrijf Van Lanen B.V. uit Mill heeft vorige week meegedaan aan het evenement Wilbertoord Pakt Uut.

In een feestelijk aangeklede infotent kon de jeugd meedoen aan een zevental technische proefjes. “Op die manier willen wij de jeugd enthousiast krijgen voor werken in de techniek”, vertelt Lamfred van Lanen.

“Natuurlijk is het een manier om ook onze onderneming te promoten bij een groot publiek, maar wij vinden het belangrijk dat de jeugd interesse toont in techniek. Door het op een laagdrempelige manier aan te bieden, worden ze enthousiast gemaakt voor een technisch beroep”, weet Van Lanen. De tent van Van Lanen en Cuppen installatiebedrijf op het evenemententerrein in Wilbertoord werd goed bezocht. Cuppen installatiebedrijf uit Mill enthousiasmeerde de kinderen bij de onderdelen zoals solderen en pijpsnijden.

Veel klanten uit de regio maakten van de gelegenheid gebruik om een bezoek te brengen aan het bedrijf. “Deelname aan zo’n evenement is een prima manier om een breed publiek te laten zien wat wij als bedrijf allemaal doen. De opkomst was erg goed. Daarnaast was het gewoon een superleuke dag”, besluit Van Lanen.

Meer informatie over Elektro-Installatiebedrijf Van Lanen via www.etbvanlanen.nl en Cuppen installatiebedrijf via www.cimill.nl.