Wij zijn Sanne en Anouk van Deurzen. Onze opleiding, allround kapper/barbier hebben wij gevolgd op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Maar de fijne kneepjes van het vak hebben wij bij Haarstudio Paul te Wanroij geleerd.

Omdat we geen geschikt pand konden vinden in Wanroij om de salon over te nemen hebben wij besloten om ons te vestigen in Langenboom. Daarom openen wij per 1 oktober onze salon Twinstyling.

Samen vullen wij elkaar super aan, wij zijn creatief, gaan regelmatig op cursus voor de nieuwste ontwikkelingen en houden van de gezelligheid in de salon! Wij heten u, vanaf 1 oktober 2019, van harte welkom in onze salon. Kom gerust kennis met ons maken!
In onze kapsalon zijn dames en heren van harte welkom.

Wij geloven dat je je gelukkiger voelt als je er mooi uit ziet. Daarom willen we jou laten stralen met een mooi kapsel dat jou persoonlijkheid benadrukt. En dat doen we met passie, creativiteit en expertise.

Voor de dames zorgen wij dat er in een gezellige sfeer wordt geknipt, gekleurd en gestyled. Wij gebruiken de producten van de wella: eimi(styling) sp en care (verzorging) en kleur koleston, illumina en colortouch.

Voor de heren kunnnen wij naast knippen ook het barbiervak uitoefenen. Het ambacht van barbier/herenkapper in een modern jasje, met de aandacht en zorg van vroeger en de technieken van nu. Voor u kapsel en baard hebben wij de producten van SEB MAN (scheren, stylen en baard verzorging).

U kunt ons vinden aan de Langenboomseweg 142 te Langenboom.

Onze openingstijden zijn:
Di: 09.00 - 17.30
Wo: 09.00 - 17.30
Do: 09.00 - 17.30 + 19.00 - 21.00
Vr: 9.00 - 17.30
Za: 8.00- 14.00
Contact: 06 - 23947279

Wij hopen u een keertje te zien in onze salon.