Onlangs is het 2e boek uitgekomen van de serie "Minse van Langenbôm". Dit deel gaat met name over de huizen en bewoners van de Graspeel - Langstraat - Witte Dellen en de Peelweg.

Op ruim 250 bladzijden staan verhalen over de geschiedenis van dit gebied en wie er gewoond heeft met tal van foto´s.

Dit prachtige boek is te koop voor € 25,- Neem even contact op met Lies van Limbeek (tel. 0486-431234), email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Toon Ermers (tel. 0486-431640), email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze serie gaat nog verder met andere buurten van Langenboom. Rondom Zeelandseweg - Hogesteenweg en Eikenlaan hebben al vele mensen gegevens en foto´s doorgegeven. De volgende boek(en) uit de serie gaan over dit gebied. Heeft u nog mooie verhalen of foto´s. Geef ze even door aan bovengenoemde personen.

Op woensdag 23 oktober komen de buurten Maurik en Lageheide bij elkaar bij Frans van Diepenbeek om een aanvang te nemen met het verzamelen van gegevens voor het boek over dit deel van Langenboom. Het loopt tot nu toe voortreffelijk, dankzij de medewerking van velen.