Richard Arts werd vrijwilliger van het jaar 2018 (Foto: Toon Willems)

Kent u iemand die heel belangrijk is voor uw vereniging? Iemand waarvan u vindt dat hij of zij de titel ‘vrijwilliger van het jaar’ meer dan verdient?

Of bent u onder de indruk van een sportprestatie of sporttalent uit onze gemeente? Iemand die echt een keer voor zijn of haar prestaties in het zonnetje moet worden gezet? Geef deze persoon of personen dan op voor de verkiezing ‘vrijwilliger van het jaar’ en/of ‘sportprestatie of sporttalent van het jaar’.

Ieder jaar is er tijdens de Nieuwjaarsontmoeting in Myllesweerd aandacht en waardering voor het vrijwilligerswerk en de sportieve prestaties in onze gemeente. De vrijwilligersbokaal wordt uitgereikt en sporters en sporttalenten worden gehuldigd op donderdag 2 januari 2019 in Myllesweerd.

Nomineren mag u doen

Het nomineren van de vrijwilliger, de sporter en het sporttalent mag u doen! Dus vergeet niet op tijd uw topper te nomineren. Onderstaande criteria moet u dan rekening mee houden:

Voor de Vrijwilliger van het jaar:

  • De vrijwilliger is woonachtig in of de groep/vereniging is gevestigd in de gemeente Mill en Sint Hubert.
  • De vrijwilliger heeft zich op vrijwillige en belangeloze wijze zeer verdienstelijk gemaakt in de gemeente Mill en Sint Hubert in het algemeen of voor zijn/haar vereniging in het bijzonder.
  • De vrijwilliger is de afgelopen vier jaren op geen enkele manier al gehuldigd voor zijn/haar verdienste(n) als vrijwilliger.

Voor de Sportprestatie van het jaar:

  • De sporter is woonachtig in of de sportvereniging is gevestigd in de gemeente Mill en Sint Hubert.
  • De sporter of sportvereniging heeft een uitzonderlijke prestatie geleverd op sportief en/of maatschappelijk vlak.
  • De prestatie is behaald in de periode 1 januari t/m 31 december 2019.

Voor het Sporttalent van het jaar:

  • Het sporttalent is woonachtig in de gemeente Mill en Sint Hubert.
  • Het sporttalent heeft een uitzonderlijke prestatie geleverd op sportief vlak.
  • De prestatie is behaald in de periode 1 januari t/m 31 december van 2019; het sporttalent is jonger dan 18 jaar (leeftijd op moment van behalen prestatie).

Nominatie

Wilt u iemand nomineren die voldoet aan de genoemde criteria, dan kunt u het nominatieformulier invullen. Dit kunt u vinden op de website www.gemeente-mill.nl/nomineren of ophalen bij de receptie van het gemeentehuis. Het nominatieformulier dient zondag 10 november a.s. ingediend te zijn.

Hebt u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0485-460300.