Bron: Google Maps

Beste inwoners van de gemeente Mil en Sint Hubert, onlangs heb ik mijn verontrusting uitgesproken om inwoner te zijn van deze mooie Gemeente Mill en Sint Hubert, dit lijkt niet ongegrond te zijn, gezien de vele positieve reacties die ik gekregen heb.

Gezien die overstelpende berichten, kan ik concluderen dat heel veel inwoners het met mij eens zijn, schijnbaar is er een gevoelige snaar geraakt, dat stemt mij goed.

Als je dan het gegoochel in de Neije Krant met cijfers, en tevens de Gelderlander leest: “extra kosten blijven Millse bevolking bespaard”, ik probeer het goed te lezen, maar we zullen het komende jaar toch weer dieper in onze buidel moeten tasten, daar worden vele inwoners helemaal niet vrolijk van.

Een advies aan het college en raadsleden, sluit de Millse gelederen, omarm elkander, (dat maakt je sterker), zet je neus richting het oosten: “Gemeente Land Van Cuijk”, ga er samen iets moois van maken en er tegenaan, nu het nog kan.

Verantwoordelijke bestuurders van onze gemeente, luister naar de gemeenschap, die naar mijn gevoel overtuigend laat weten, (denk bijvoorbeeld aan de bijeenkomst onlangs in Myllesweerd) om snel mee de trein in te stappen richting Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis voor het te laat is.

Ga geen ingewikkelde verhalen de mensen voorhouden, maar doe gewoon wat goed is voor de gemeenschap , luister, i p v de hakken in het zand te zetten, maar nu gezamenlijk de schouders er onder, is dat nu zo moeilijk?

Ik hoop niet dat mijn gevoel bewaarheid wordt, maar wat me steeds meer bekruipt, is dat hier in onze gemeente het om de poppetjes gaat, die het nu voor het zeggen hebben, en niet om het algemeen belang van onze vier kernen: Langenboom / Mill / Sint Hubert en Wilbertoord.

Tot slot, nogmaals, een dringende oproep... luister naar onze inwoners, is echt niet moeilijk hoor... of wel toch?

Groet, van een van de vele bezorgde inwoners van de Gemeente Mill en Sint Hubert,

Harrie van der Linden (gepensioneerde bode gemeente Mill en Sint Hubert)