Met het overlijden van Herman Wijdeven hebben we als SES niet alleen een vrijwilliger en lid van het eerste uur verloren, maar ook een bewogen persoonlijkheid met een sterke mening die altijd klaar stond voor de club, onze leden en de supporters. De voetbalclub liep als een rode draad door zijn leven.

Herman begon als voetballer bij SES op 11 jarige leeftijd, al mocht hij officieel pas op zijn 12e lid worden. Op z’n 23e maakte hij zijn debuut onder de lat en vijf jaar later stopte hij om zich te richten op zijn eigen bedrijf.

In de jaren ’70 begon Herman als trainer van de A zijn loopbaan buiten het veld, vanaf 1974 werd hij ook trainer van SES 3 dat destijds diende als springplank voor de selectie. In zijn eerste jaar werd Herman direct met het 3e kampioen, iets wat in 1981 werd herhaald. Twee jaar later maakte Herman de overstap naar de dames waar hij 13 jaar de trainer van de dames was.

Herman was jarenlang op de achtergrond actief als redactielid van het clubblad en natuurlijk als clubscheidsrechter. Sinds 2013 was Herman als voorzitter van het jeugdbestuur zeer betrokken bij het junioren voetbal en was hij de drijvende kracht achter diverse jeugdtoernooien zoals Easter Open, schoolvoetbal en de jeugdkampioenen dagen.

Wij wensen Diny, Anita, Bianca, Jos, familie en vrienden veel sterkte met het plotselinge verlies van Herman.