Kaas die je niet van je brood laat eten. Dat weet je al na de eerste hap. De volle, karakteristieke smaak van verse, rauwe melk proef je terug in onze Boerenkaas van de Barendonk. Een ambachtelijk streekproduct waar we stiekem best wel trots op zijn.

De Makers

Wij zijn Jan, Liesbeth, Ivo, Tessa en Jens Hermanussen. Ons melkveebedrijf hoort bij ons eeuwenoude familielandgoed de Barendonk in Beers. Maar de échte maker? Dat zijn natuurlijk onze dames in de stal. Onze Holstein-koeien leveren elke dag een topprestatie. We behandelen ze dan ook als topsporters. Een uitgebalanceerd dieet, voldoende lichaamsbeweging, frisse buitenlucht en een heerlijk ligbed om uit te rusten. Zo kunnen zij doen waar ze goed in zijn: de lekkerste melk maken voor onze Boerenkaas.

Relatie pakketten

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden Zoekt u nog een leuk duurzaam cadeau pakket voor uw relaties of medewerkers ? Met onze boerenkaas kan een leuk pakket samengesteld worden. Voor meer informatie bel even met de receptie van Landgoed de Barendonk. Een voorbeeld van een Goei Leven pakket; stuk Boerenkaas, lekkere fles Barendonkse appelsap, Goei leven kookboek Goei gerei, pak Spelt pannenkoekenmeel en potje appelstroop. Totaalprijs €24.95

Landgoed de Barendonk, Millseweg 13, 5437 NB Beers. Tel. 0485-316436 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.barendonk.nl/kaas.