U kent dat wel: u ziet ergens in uw gemeente achterstallig groenonderhoud, zwerfafval, een gat in de weg of een losliggende stoeptegel. Inwoners van de gemeente Mill en Sint Hubert kunnen deze en andere gebreken in de openbare ruimte melden via de App “Fixi”.

Deze Fixi-App blijkt een succes: meldingen worden sneller doorgegeven en efficiënter afgehandeld. Nog niet in het bezit van de Fixi-App? Download hem nu!

Als u gebruik maakt van de App “Fixi - Snel & simpel meldingen maken”, kunt u met uw smartphone eenvoudig en snel problemen die u in de openbare ruimte signaleert aan ons doorgeven. U installeert de App op uw smartphone (downloaden via de Appstore of Google Play) en meldt zich eenmalig aan. Door deze aanmelding kan de gemeente - indien nodig - contact met u opnemen en u op de hoogte houden van de afhandeling van de melding. Na de installatie en aanmelding kunt u uw melding eenvoudig doorgeven. U kunt aangeven wat er aan de hand is, op welke locatie en u kunt zelfs een foto meesturen. Via de App kunt u ook de status van de afhandeling van uw melding volgen. Door gebruik te maken van de App kunnen de gemeentemedewerkers de gemelde gebreken sneller oplossen en beter bijhouden hoe effectief meldingen worden opgepakt. De meldingen kunnen bijvoorbeeld ook per soort en per wijk worden geselecteerd, waardoor ook het effect van het verhelpen ervan beter in beeld wordt gebracht. Heeft u geen mobiele telefoon? Dan kunt u natuurlijk nog steeds gewoon telefonisch uw melding bij ons doen of via de gemeentelijke website.

Meldingen sneller en efficiënter doorgeven en laten afhandelen? Download de “Fixi”-App nu!