Bij Vrijwilligerspunt Sociom kunt u terecht voor het vinden van passend en leuk vrijwilligerswerk. Vrijwilligersorganisaties kunnen bij ons o.a. terecht voor het plaatsen van vacatures voor vrijwilligerswerk.

Onze medewerkers staan u ter zijde met de selectie van een gepaste vrijwilliger wat u erg veel werk kan schelen. Ook is er de mogelijkheid dat een bijzondere vrijwilliger voor bepaalde tijd gecoacht wordt door een van onze deskundige coaches.

Heeft uw non-profit organisatie graag eerst een gesprek over vrijwilligerswerk, coaching of heeft u een andere vraag over uw vereniging of stichting neem dan contact op met de coördinator van het Vrijwilligerspunt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijwilligerspunt Mill is in het Land van Cuijk op zoek naar vrijwilligers voor:

Bibliotheekvrijwilligers voor de bibliotheek in Mill

Voor Biblioplus zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de bibliotheek in Mill. De bibliotheek bevindt zich op de kelderverdieping van cultureel centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.
Werken in de Bibliotheek is leuk en uitdagend. De medewerkers van de bibliotheek zetten zich iedere dag weer in om de klanten zo goed mogelijk te adviseren met leesadviezen en proberen aan te sluiten bij andere informatiebehoeftes. Als je vrijwilliger wordt bij BiblioPlus, kun je rekenen op:

  • Een plezierige en inspirerende werkomgeving, die helemaal gericht is op kennis en ontwikkeling.
  • Een vrijwilligersovereenkomst met duidelijke voorwaarden.
  • Scholing (naar behoefte) en begeleiding van een professionele bibliotheekmedewerker.
  • Gratis bibliotheeklidmaatschap.
  • Eindejaar attentie.
  • Gratis toegang tot activiteiten die BiblioPlus organiseert (op basis van inschrijving en beschikbaarheid).

Tuinonderhoud bij oudere dame

De Stichting Welzijn Ouderen Mill (SWOM) is op zoek naar een vrijwilliger, die af en toe de tuin van een oudere dame wil onderhouden. Het gaat om schoffelen en onkruid wieden. Er is geen sprake van groot onderhoud.

Maatjes voor bewoners zorgcentrum Aldenhorst

Diverse bewoners van zorgcentrum Aldenhorst zijn op zoek naar een maatje. Iemand die regelmatig samen met hem/haar iets leuks onderneemt zoals een wandeling maken, koffie drinken, fietsen op de (duo)fiets, spelletjes doen.
In principe kan iedereen, die zich kan inleven in een ander, maatje worden van een bewoner van een zorgcentrum van Pantein. Het uitgangspunt is dat beiden plezier aan de activiteit beleven. U mag zelf aangeven wat u graag zou willen doen en hoeveel tijd u beschikbaar bent.

Pakwerker voor africhting van politiehonden

Politiehondenvereniging “De Trouwe Hulp” is op zoek naar meerdere pakwerkers voor de africhting van politiehonden. De pakwerker draagt het bekende veilige pak bij trainingen van geselecteerde honden.

Bestuursleden en communicatie/PR-medewerkers

Voor het bestuur van het platform gehandicapten zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden. Belangrijkste taak van deze organisatie is het behartigen van de belangen van mensen met een beperking. Als bestuurslid bent u actief in een van de werkgroepen: de werkgroep “PR en communicatie” en de werkgroep “bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid”.
Enige bestuurlijke ervaring is gewenst, evenals affiniteit met mensen met een beperking. U hoeft echter zelf geen beperking te hebben om bestuurslid te worden; wij roepen juist mensen op zonder beperking.

Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie, 23 december 2019 t/m 5 januari 2020, is het Vrijwilligerspunt Mill gesloten. Vanaf woensdag 8 januari 2020 is het Vrijwilligerspunt Mill weer geopend.

Geïnteresseerd?

Heeft u een leuke vacature gevonden in de vacaturebank van Vrijwilligerspunt Sociom? Of wilt u reageren op het bovenstaande? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt voor een eerste kennismaking en meer informatie. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt bij de vereniging, instelling of stichting.
Onze gastheer René heet u van harte welkom op het Vrijwilligerspunt Mill, gevestigd in Myllesweerd, 1e verdieping, op woensdag van 14.00-16.00 uur.
Telefoon: 0485-700500.

Het Vrijwilligerspunt Mill is tijdens de schoolvakanties gesloten. We zijn wel per mail bereikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer vacatures en informatie vindt u op onze website: www.sociom.nl.