Zaterdag 14 december is het bij de Lokale Omroep Mill vanaf 20.30 uur tijd voor Telebingo. Voor slechts 5 euro per bingokaart speelt u 5 rondes mee en maakt u per ronde kans op minimaal 50 euro aan prijzen.

Telebingo wordt zowel op TV als radio (kabel en vrije ether) uitgezonden. Ook via internet kunt u meespelen www.lokaleomroepmill.nl (Kijk Live of Luister Live). Op de website vindt u de frequenties van alle aanbieders.

Naast geldprijzen zijn ook cadeaubonnen te winnen van: Bakkerij Maarten Manders - 't Snuutje rijwielhandel - Plaza de Frietkraam - Delfino Pizzeria & Grillroom - Berends Bloemsierkunst - Steakhouse Don Kiesjot - Snackbar Any Tyme de Keizer - Grandcafé `t Centrum - The Florist - Boerderijwinkel Verdaasdonk - Brasserie D'n Buurman - De Molen van Mill - Schoonheidssalon Anke van den Heuvel en Kasteel Tongelaar.

Voor de december bingo zijn extra prijzen beschikbaar gesteld. Zo geven we onder andere weg:

Een cadeaucard van de Hema t.w.v. Eur. 25,-, 2 x 1 cadeaubon van Buitengewoon Kado á Eur. 25,-, en bon voor een appelflap van Shell Schimmel. Daarnaast hebben we 2 x een bon voor een vuurwerkpakket van Eur 25,- van de Boerenbond in Mill, een bon van Eur. 35,- van Grandcafé ’t Centrum alsmede een bon van café Libre en De Valkhoeve. Ook zijn er 2 toegangsbewijzen voor de Wellnessboot in Mill te winnen, een bon van Sally’s Trimsalon in Mill en een bon voor 2 gratis kienkaarten voor de wekelijkse kienavond op woensdag in 't Lagerhuis in Mill. Tot slot geven we ELKE RONDE een tegoedbon weg voor 10 hertenbiefstukjes.

Bingokaarten kunt u tot zaterdag 14 december 14.00 uur kopen bij (op = op):

  • Mill - Primera Schipperheijn Schoolstraat 39
  • Langenboom - Bakkerij Verkerk Dorpsstraat 33
  • Sint Hubert - Josina van Ras Jachthoornstraat 17
  • Wilbertoord - Siebers woonstoffen St. Josephplein 3

De laatste kaarten kunt u bestellen of ophalen in de studio (Myllesweerd) op zaterdag 1 december tussen 12.00 uur en 14.00 uur, telefoon 0485 - 455091.

Telefonisch bestelde kaarten worden op de dag van uitzending tussen 14.00 uur en 16.00 uur (in de gemeente Mill en Sint Hubert) bij u thuisbezorgd.

Meer weten?

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.lokaleomroepmill.nl. Daar is ook het reglement van Telebingo te vinden.