Naast de erkende jeugdhulp die op De Gagelhoeve wordt verzorgd, zijn er ook mogelijkheden voor volwassenen: team coaching, thema coaching en individuele coaching.

De coaching wordt verzorgd door Anita Blonk en Linda Kersten, een internationaal gecertificeerd EAGALA team. Anita heeft specifieke expertise als psycholoog/orthopedagoog, Linda als paard deskundige en beiden zijn getraind als coach.

Wij zetten paarden in bij het coachen

Wij zetten bewust de kudde met paarden in, de kudde zorgt voor veiligheid en dynamiek. Paarden leven in het hier en nu, ze merken alles op in hun omgeving en reageren hier altijd op. Ons gedrag, van buiten maar van binnen, geeft altijd een reactie bij de paarden. Dit biedt ons de mogelijkheid om ervaringsgericht te leren en veranderingen aan te kunnen gaan.

Team coaching

Verrassend is het zeker, om met jouw team op De Gagelhoeve in Mill te zijn. Een team zien we als een groep mensen die met elkaar iets nastreven: uiteraard collega's op het werk, maar ook een vriendenclub, een gezin of familie.
Team coaching kan een eenmalige activiteit zijn in de vorm van een teamuitje (dagdeel tot een dag, maximaal 30 personen, ook voor de inwendige mens wordt gezorgd). Hierbij kunnen vraagstukken ervaringsgericht, in de dynamiek met paarden, uitgewerkt worden zoals zelfsturing, leiderschap bij iedereen en hoe dan samenwerken, het versterken van klantcontacten, en de omgang met elkaar. De afgelopen jaren hebben we allerlei organisaties mogen verwelkomen, zoals een woningbouwvereniging, een oogoperatiekamerteam, een landbouwbedrijf, de high tech industrie, bestuurders in het onderwijs, een vriendengroep, gezinnen.
Team coaching kan ook op maat gemaakt worden in een traject, variërend van sessies in een tijdspad van een paar weken tot maanden. De wensen en mogelijkheden voor team coaching worden in een intakegesprek zorgvuldig geïnventariseerd en na afloop geëvalueerd.
Er kunnen eveneens meerdaagse, intensieve trajecten worden verzorgd met een verblijf in Mill en omgeving.

Thema coaching

Naast een groep mensen die elkaar al kennen, kan coaching met paarden worden ingezet op thema. Er kan door individuen ingeschreven worden. De sessies duren zo’n twee uur.

Individuele coaching

Individuele coaching kan eenmalig zijn maar ook trajecten (6-8 sessies van 1 uur) zijn mogelijk, waarbij we gebruik maken van een digitale coachingsmonitor tijdens het traject.

Open inloop en informatie

Voor meer informatie over alle activiteiten: www.gagelhoeve.nl. Elke zaterdagmiddag vrijblijvend open inloop tussen 15 en 16.30 uur. Aanmelden op 06 - 20 53 89 96, Anita Blonk.