Zaterdag 4 januari is het bij de Lokale Omroep Mill vanaf 20.30 uur tijd voor Telebingo. Voor slechts 5 euro per bingokaart speelt u 5 rondes mee en maakt u per ronde kans op minimaal 50 euro aan prijzen.

Telebingo wordt zowel op TV als radio (kabel en vrije ether) uitgezonden. Via Ziggo digitaal kanaal 45 is deelnemen ook mogelijk in de gemeente Grave, Cuijk, Boxmeer, Sint Anthonis, Landerd, Uden en Veghel. Voor overige aanbieders zie de website.

Prijzen

Er zijn zaterdag 4 januari naast geldprijzen ook cadeaubonnen te winnen van: Maarten Manders de Echte bakker - 't Snuutje rijwielhandel - Plaza de Frietkraam - Delfino Pizzeria & Grillroom - Berends Bloemsierkunst - Steakhouse Don Kiesjot - Snackbar Any Tyme de Keizer - Grandcafé `t Centrum - The Florist - Boerderijwinkel Verdaasdonk - Brasserie D’n Buurman - De Molen van Mill - Schoonheidssalon Anke van den Heuvel en Kasteel Tongelaar.

Als extra prijzen geven we weg: een bon voor 2 appelflappen van Shell Schimmel in Mill, 2 toegangsbewijzen voor de Wellnessboot in Mill, een bon van Sally’s Trimsalon in Mill, een bon voor 2 gratis kienkaarten voor de wekelijkse kienavond in ’t Lagerhuis en een bon van Ons Ans Take Away in Mill.

Bingokaarten

Bingokaarten kunt u tot zaterdag 4 januari 14.00 uur kopen bij:

  • Mill - Primera Schipperheijn Schoolstraat 39
  • Langenboom - Bakkerij Verkerk Dorpsstraat 33
  • Sint Hubert - Josina van Ras Jachthoornstraat 17
  • Wilbertoord - Siebers woonstoffen St. Josephplein 3

Bestellen via telefoonnummer 0485-455091 of de kaarten ophalen in de studio (Myllesweerd) kan ook op de dag van uitzending tussen 12.00 uur en 14.00 uur. U kunt dan ook kaarten bestellen waarbij de nummers op volgorde staan.

Telefonisch bestelde kaarten worden op de dag van uitzending tussen 14.00 uur en 16.00 uur (in de gemeente Mill en Sint Hubert) bij u thuisbezorgd. Kaarten per mail ontvangen kan ook, dit is makkelijk voor deelnemers buiten de gemeente Mill.

Meer weten?

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.lokaleomroepmill.nl. Daar is ook het reglement van Telebingo te vinden.