Jongens en meisjes met een (lichte) beperking moeten vaak wat verder reizen naar hun school voor voortgezet onderwijs. En altijd met die taxi is niet cool. Het liefste doen ze dat natuurlijk zelfstandig met het openbaar vervoer, maar dat moet je dan wel kunnen leren.

Blink is in samenwerking met de gemeente Mill en Grave op zoek naar een viertal reisbegeleiders voor jeugdigen uit Mill en Grave. Van deze reisbegeleiders wordt verwacht dat ze in april en/of mei op 10 dagen met één van de jongeren meereizen naar school en weer terug en dat zij volgens een bestaand stappenplan hem of haar begeleiden naar zelfstandig reizen. Daarnaast verwachten wij van hen dat ze niet alleen de afspraken na komen, maar ook dat ze goed aan kunnen sluiten bij de mogelijkheden van de leerling en dat ze een directe betrokkenheid voelen.

Let op: Hier staat en leuke vergoeding tegenover. Het is dus géén vrijwilligerswerk.

Misschien een leuk en interessant bijbaantje als je net je eindexamen achter de rug hebt en met jongeren? Of als je aan het genieten bent van je pensioen en in je werkleven veel met jongeren hebt gewerkt. Of zomaar wat tijd over hebt en het lijkt je leuk om te doen.

Je kunt informatie opvragen of je aanmelden bij Irma Brands, consulent van Blink tel. 06-24926769, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..