Waarom ik mij alsnog wil laten horen, komt door al die verwarrende verhalen, en de mengelmoes van wat wel en niet goed zou zijn voor onze gemeente Mill en Sint Hubert.

Het lijkt er op, een kat in het nauw maakt rare sprongen, begint waarheid te worden. Ik heb het over de laatste editie van vrijdag 10 januari 2020. In deze uitgave van de Neije krant, wordt er van alles geschreven, maar wat moet ik daar nog van geloven, je ziet de bomen door het bos niet meer, we moeten ons gaan schamen met al die uitspraken en nota bene door politici die ons moet vertegenwoordigen.

Hoe is het toch mogelijk dat er op 23 januari minimaal 40% opkomst moet zijn, halen we dat niet, dan kan het zo maar zijn, dat de coalitie (VKP-AB90) alles naar de prullenbak verwijst. Deze raadpleging gaat ons als burger weer veel geld kosten, gezien al de voorbereiding, die hier aan vooraf is gegaan. Ik heb het al vaker aangegeven, wat is er toch met geld gesmeten door deze coalitie en dan heb ik het alleen nog maar over het laatste jaar.

Beste inwoners, ik herhaal het maar weer: wij de duurste gemeente in het Land van Cuijk, dit is iets om niet trots op te zijn, en U kunt dit voorkomen, daarom een emotionele oproep, ga stemmen op 23 januari: kies voor B: samen gaan met Cuijk-Boxmeer en Sint Anthonis, zodat we er financieel zeker niet slechter op worden, en een sterke gemeente in de regio gaan worden.

Inwoners van de gemeente Mill en Sint Hubert, keer de rug niet toe naar het Land van Cuijk, door te denken dat we het wel alleen kunnen rooien, dan hebben we het heel ver mis.

Gr, Harrie van der Linden, de gepensioneerde gemeentebode van de gemeente Mill en Sint Hubert.