Afgelopen week zijn op de vakantiebeurs in Utrecht weer de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping Boszicht uit Wilbertoord won hier net als in 2017 opnieuw een Gouden Zoover Award. Dit met een waarderingscijfer van maar liefst een 9,6.

Hoge waardering

Gedurende het hele jaar zijn er heel wat reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. De consument beoordeelde Camping Boszicht met een gemiddeld waarderingscijfer 9.6, drie jaar geleden was dat een 9 en daar was men toen ook al erg blij mee. “We zijn heel erg blij met deze nog hogere waardering van onze gasten,” vertellen Riet en John van Grinsven. “We doen het werk met veel plezier en werken er hard aan om goede service en kwaliteit te leveren zodat onze gasten (en de kids) optimaal kunnen genieten en dan is het natuurlijk geweldig om te lezen dat zij dit ook zo ervaren.”

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Doordat gasten simpelweg een review schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige afgelopen jaar worden meegenomen.

Over Camping Boszicht

Camping Boszicht heeft vooral een naam opgebouwd bij de rustzoeker, de 50-plusser EN de gezinnen met kinderen. De wat oudere generatie geniet vooral van de prachtige fiets- en wandelomgeving, het comfortabele sanitair (met familiedouche), de mooie ruime kampeerveldjes en de prettige sfeer.

Voor de gezinnen met kinderen heeft Boszicht als kleine camping ontzettend veel te bieden. Naast de speeltuin, een trampoline, een voetbalveld, een pingpongtafel en de vele (lig)fietsen, skelters, driewielers en traktoren zijn de dierenweide en de dagelijks georganiseerde activiteiten voor de kinderen zeer gewaardeerde extra’s en zorgen voor een onvergetelijk verblijf.