Gezocht voor langere tijd in Mill: Een weide voor onze twee lieve shetland pony's. Het liefst met mogelijkheid om een stalletje te plaatsen en makkelijk bereikbaar. Nico ter Woord 0612842078.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Heb je moeite om te ontspannen? Zou je wat minder in je hoofd willen zitten en meer op je gevoel willen afgaan? Wil je leren hoe je met je handen pijnklachten kunt verminderen zoals hoofdpijn, nek- en rugklachten? Dan is een eendaagse Reiki 1 cursus iets voor jou! Kijk voor cursusdagen in de buurt op www.gaidoreiki.nl. Voor informatie kun je me ook bellen op 0651839839 (Helma van de Rijt).

Hond uitlaten - Geen tijd of mogelijkheid om uw hond uit te laten? Dit verzorg ik voor u in Mill en omgeving. Kan ik u helpen? Bel voor meer info met Imke 0651101198.

Zin om te (leren) tekenen en schilderen met pastelkrijt, olie-, acryl- of aquarelverf voor beginners en gevorderden? Kernwoorden; individuele begeleiding, basistechnieken, kleurenleer en o.a. beeldelementen. Instromen mogelijk op de ma-, di- en do morgen en op de di-, en do avond. Voor meer info bel of mail vrijblijvend Elsbeth Roest 0485 451878 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gezocht: postzegels, munten en bankbiljetten. Bijvoorbeeld die over zijn van buitenlandse vakanties. Ik kom uit Sint Hubert en haal ze graag op. Tel: 06 22 92 94 79.

Belangstelling bezorger te worden van o.a. De Neije Krant? Wij werken met Axender als verspreider, maar aanmelden kan ook bij ons. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u restanten breiwol? Een seniorengroepje uit Cuijk breidt kinderkleding voor de stichting “Pacea Domnului”. Deze stichting vervoert zelf deze spullen naar weeskinderen en armen in Moldavië. Bel 06-20044915, voor het aanleveradres voor het garen in Mill.

Is uw stoel of bank door gezakt? Deze kunnen wij opnieuw vullen. Leer dat versleten is kunnen wij weer laten herleven. Maar ook reinigen wij meubels en doen we alle andere werkzaamheden op het gebied van meubels. Zo kunnen deze weer jaren mee. Bel voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Of kijk op de website. www.meubelpieter.nl tel 06 26 98 75 95.

Aangeboden: confetti. 2,- euro per kg, 1,50 euro per kg vanaf 25kg en 1,25 euro per kg vanaf 100kg. Tel. 0485-325634.

Voor opblaasbare Abraham, Sarah, babypop en ook voor springkussens en spelmateriaal, www.deverhuurschuur.nl in Mill.

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom.
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert
Bankrekening: NL94 RABO 0175233810