Dit is Mexx een cyper-witte poes, geschatte geboortedatum is 1 september 2016. Mexx is een grote poes maar met een klein hartje zoals haar pleegmama zegt.

Mexx was in het begin heel terughoudend, maar laat zich nu volop aaien, ze is een echte knuffelkont geworden. Ze mag zelfs bij haar pleegmama op bed slapen en geniet daar enorm van. Mexx kan tijdens het spelen best een beetje lomp zijn. Mexx zal het waarschijnlijk wel fijn vinden na een gewenningsperiode naar buiten te kunnen. Kan een katproof tuin zijn of balkon. Ze moet alleen geplaatst worden omdat ze niet zo goed kan met andere katten.
Mexx zit in een pleeggezin mocht u haar willen bezoeken of voor meer info mail dan met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Haar verhaaltje staat ook op www.dierenasiel.com en www.facebook.com/hokazo. Dierenopvangcentrum Hokazo is vanaf 17 februari weer te bezoeken tijdens onze openingstijden, graag zien we u daar om een kat of hond te adopteren.