Mensen ontmoeten mensen bij het SHC (Foto: Hen Daams)

Hoe vaak heb je dat al tegen jezelf gezegd? Je hebt nu geen zin, er zijn leukere dingen om te doen, er wachten toch echt nog wat mails die om antwoord roepen. Kortom, genoeg redenen om vandaag niet te doen wat je wilde doen en het even uit te stellen tot morgen.

Morgen is geen magische plaats waar alles wat je wilt en/of moet doen opeens makkelijk gaat.

Wat zou er vannacht toch gebeuren dat morgen zo’n topdag wordt? Het moet wel bijzonder zijn want morgen is ook ons uitstelgedrag als sneeuw voor de zon verdwenen. En morgen heeft nog meer bijzonderheden. Morgen werken we ook alle achterstanden weg die we de afgelopen dagen opliepen door ons uitstelgedrag. Het is niet zo dat we eerst het juiste gevoel moeten hebben om in actie te komen. En het is ook niet zo dat alles wat goed voor ons is ook meteen vanaf het eerste moment perfect en lekker voelt als we ermee bezig zijn of aan willen beginnen. Het is de actie die leidt tot resultaat, tot een gevoel van blijdschap en trots.

Kom eens vrijblijvend kijken bij het Senioren Hobby Centrum, we bieden veel hobby’s aan, voor elk wat wils. Waarom geen deelnemer worden van het senioren Hobby Centrum - Mill, daar moet niets, daar mag heel veel, daar is geen stress, daar is het gezellig. In september gaan we starten met Hobby Fries Houtsnijden, is hobby nr. 25. Er zijn nog 3 plaatsen vrij.

Geïnteresseerd in deze nieuwe “wereld“? Bel of mail even Ans Bardoel - leden adm. T.06-34484961 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - meer info: website www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl.