Dit jaar bestaat Wijkaccommodatie de Wester in Mill precies 25 jaar. Omdat men dit niet zomaar voorbij wil laten gaan is een speciale jubileumcommissie aan de slag gegaan om een mooi programma samen te stellen. En dat is Suzanne Thoonen Schipperheijn, Antoine van den Hoogen, Harry van der Linden en Toon Willems gelukt.

Activiteiten

Op vrijdag 8 mei zijn er diverse activiteiten voor jeugd en jongeren, op zaterdag 9 mei is er een markt waar gebruikers van de Wester zich presenteren en op zaterdagavond is er een gratis toegankelijke feestavond met Duo Boemerang. Ook de Kunstroute van Ontdek Mill van dit jaar is gerelateerd aan dit jubileum. Zo is de opening van de Kunstroute op 5 mei bij de Wester en nemen zij ook zelf deel aan deze Kunstroute en zijn zij ook een van de pauzeplaatsen.

Tv

De Lokale Omroep Mill bracht een bezoek aan deze jubileumcommissie. In dit Tv-item hoort u meer over het jubileum maar kijkt vieze voorzitter Harry van der Linden ook terug op 25 jaar de Wester. Bekijk het Tv-item via de L.O.M. of de rubriek Video hier op inmill.nl.