Ronnie de Wit samen met burgemeester Jaume Dulsat voor zijn horecabedrijf.

Maandag 23 maart was het alweer een jaar geleden dat Ronnie de Wit (Ronald Cornelisse uit Mill) zijn dromen ging verwezenlijken in het Spaanse Lloret de Mar. Hij is daar mede-eigenaar van een restaurant.

Hoe het hem bevalt in Spanje, of hij Mill mist en hoe hij deze Coronatijd in Spanje beleeft hoort u zondag 29 maart in het L.O.M.-radioprogramma MossTime. Want dan gaat Corné Kremers live in het programma bellen met Ronnie.

MossTime

Tussen 12.00 uur en 14.00 uur is MossTime te beluisteren bij de Lokale Omroep Mill. Naast het gesprek met Ronnie de Wit gaat men ook bellen met Pieter Kessels over de actie rond de restauratie van de kerk in Sint Hubert, maar ook is Pieter uitvaartondernemer. Op dit moment met bijzondere uitvaarten. Ook belt Corné met Bart van Hees over geannuleerde activiteiten, hij is voorzitter van Ontdek Mill, met OCMill ondernemer René Schipperheijn, met Scouting Mill over de actie Berenjacht en de nieuwe wijkagent Bram Peters.

Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Naast de telefonische interviews, een prijsvraag waarmee tickets voor theatershows in Myllesweerd te winnen zijn en wat actuele lokale informatie, is er uiteraard ook volop gezellige muziek te horen.

Frequenties

L.O.M.-radio en Tv is te ontvangen via alle providers. Zie een overzicht van frequenties of om wereldwijd live mee te kijken en luisteren www.lokaleomroepmill.nl.